God och stark morgon ☀️

God morgon på er,

hur har det gått för er med träning och det nya, nyttiga livet? För mig har det faktiskt gått helt ok, det var lite segt att komma igång måste jag erkänna men nu känner jag mig stark. Jag ville dela med mig av en sak med er den här morgonen och det är min goda drink som jag startar dagen med. Jag tar ett stort glas hett vatten, låter det svalna medan jag matar min son. Lagom till att han är klar så har vattnet perfekt temperatur och då kan jag slänga i alla ingredienser bestående av: riven ingefära, pressad citron. 1/2 tsk ceylon kanel och 1 tsk honung. Det är viktigt att vattnet inte är för varmt för då \”dödar\” den en del av de näringsämnen som finns i ingredienserna. Viktigt är även att det är ceylon kanel, tydligen är den vanliga kanelen som man köper på affären inte äkta kanel och därför inte lika nyttig. Läs mer här: http://hornudden.net/14-den-giftiga-kanelen-mera-grot/ Jag använder såklart också ekologisk honung, ingefära och citron. Ska det vara nyttigt så ska det vara det hela vägen ☺ Effekten av denna drink ska vara positiv för både viktminskning, boosta energi, öka fettförbränning och jag känner faktiskt att mitt sötsug minskar under resten av dagen. Testa ni med och se vad ni tycker.flr mig är detta ett perfekt sätt att starta dagen på, det är lite meckigt kanske att pyssla med morgnar som man är lite stressad på men om man vara ser till att dricka detta majoriteten av alla morgnar så gör det inget om man missar nån dag. Det är mitt motto.

P&K, Amal

\"\"

 

 

Varukorg