Varm choklad och sparkar i huvudet

God morgon ☀️

Idag var vi uppe med tuppen. Jag vaknade av att Leo var vaken och grinig och min man var, om möjligt, ännu grinigare. Han var så arg över att Leo hade sparkat honom i huvudet hela natten och han inte kunnat sova pga det. Jag kan förstå att det är irriterande men han är ju så himla söt så då känns det som att han får sparkas ☺️ lätt för mig att säga kanske som inte är den som blir sparkad på hihi.

Snart ska jag bege mig till gymmet, jag kan inte skolka mer. Jag måste ju vara en inspiration för er om inte annat ? Men innan det så ska jag dricka upp min raw varmchoklad som jag gjort. Den är så god och nyttig. Ni har receptet nedan om ni vill testa göra själva. Jag äter Levaxin på morgonarna som är ett hormon för underfunktion i sköldkörteln och när man äter levaxin så får man inte inta några som helst mejeriprodukter eller något innehållande järn, 2h innan och 2h efter jag tagit tabletten. Detta gör att jag har väldigt begränsat med vad jag kan äta till frukost. Alltså ingen yoghurt, ost på mackan, mjölk i kaffet..ja ni förstår. Av den anledningen måste jag vara lite påhittig på morgonkvisten så jag får i mig nånting, för det är viktigt.

Här kommer receptet. Hörs om ett tag! P&K Amal

RAW VARM CHOKLADMJÖLK

2 msk skalade hampafrön-2 msk kokosflingor-3 dadlar-2 msk raw kakaopulver-1 msk kakaonibs-1 msk kokosolja-1 nypa salt-2 msk honung- 6 dl mandelmjölk

Släng alla ingredienser i en blender mixa och värm sen försiktigt chokladen upp till 42 grader så bibehåller du kakaons naturliga näringsvärde.

 

 

 

Varukorg