Viktigt med mellis

Hej på er,

Hur har det gått för er idag? Jag hade en seg dag. Leo (min son) väckte mig 5 på morgonen för att han hade pissat utanför sin blöja och var genomvåt så jag var tvungen att ta av honom pyjamas och allt för att han förhoppningsvis skulle kunna somna om. Han lyckades somna om vid 6 och lagom till 7 ringde min mans väckarklocka som självklart väckte Leo. Så det blev inte mycket sammanhängande sömn för mig inatt. Ingen ursäkt för att inte gå till gymmet,  jag vet det, men jag har tyvärr ingen annan ☺️ Jag har däremot skött kosten, åt en dunderfrukost bestående av chiapudding med massa gott på samt en bananpudding gjord på avokado, banan, dadlar och nötter. Supergott! Jag försökte fota åt er men min kamera envisades och jag fick inte till några bra foton. Däremot vill jag bara påminna er om hur viktigt det är med mellanmål, vad som helst räcker bara man får i sig nånting för att inte låta blodsockret sjunka för då kan man äta upp ett hus vid nästa måltid ? Brukar hända mig rätt ofta nämligen. Nu har jag lärt mig, jag har alltid nånting i väskan, kan vara en banan, en påse nätter eller dessa supergoda bars som jag köpte utomlands. Vet inte om man kan hitta dem i Sverige men annars finns det säkert andra bra.

Ha det gott så länge så hörs vi snart ☺️

P&K Amal

\"img_2488\"

Varukorg